Atelier en dagbesteding

Atelier

In het atelier wordt in groepsverband  gewerkt met verf, potloden, houtskool en klei. Onder professionele begeleiding van Margreet de Boer. Je ziet hoe gezellig het kan zijn. Bijna alles mag. Niks moet. We zijn relaxed bezig met op tijd een lekker bak koffie of thee en een praatje.  Margreet helpt je talent te ontwikkelen. Alles wat je hier doet, zal je zelfvertrouwen vergroten. En dat maakt gelukkig.

Dagbesteding

Samen schilderen, tekenen, exposeren en misschien verkopen. Lijkt het je leuk om mee te doen met een kleine groep creatieve mensen in een atelier?

Dagbesteding is voor iedereen die niet kan deelnemen aan betaald werk. Het  kan wel een tussenstation zijn naar betaald werk. Je komt namelijk op een werkplek waar op bepaalde tijden gewerkt wordt. Dat betekent dat er structuur en zingeving in je dagen komt. Dagbesteding kan een werkervaringsplaats, een  re-integratie zijn waarna je de stap kan nemen naar betaald werk. Wij bieden diverse activiteiten op het gebied van de kunst. Op een mooie locatie in Kampen aan de IJssel.

Financiering

Misschien heb je PGB dan helpt het zorgkantoor. Ook is het mogelijk om met de WMO van de gemeente om de tafel te zitten. De eigen bijdrage is voor iedereen betaalbaar.  Kijk maar op de website van de gemeente Kampen - WMO - Aanmeldformulier. Natuurlijk  willen wij je daarbij helpen.

Margreet de Boer. 

 Een heerlijk plekje aan de Loswalweg 9 in  Kampen

In kleine groepen wordt er gewerkt.